Clear Springs alabalık burger ve Peru gökkuşağı alabalığını halkın beğenisine sunuyor…

Amerikan alabalık üreticisi Clear Springs Foods, yeni gökkuşağı alabalık burgerini tanıtıyor ve yüksek lezzet - sağlıklı yiyecek trendi konusunda fayda sağlayacaklarını ümit ediyor.

Bu ürün, %100 kültür alabalığı ve Monterey Jack peyniri ile pişirilmekte olup, yüksek protein ve Omega-3 içermesinin yanı sıra, trans yağ bulundurmamaktadır. Ayrıca glüten( buğday içerisinde yer alan ve un öz değerlerini en fazla içeren protein grubu) bulunmamaktadır.

Burgerler, jalepen biberi,limon suyu,maydanoz,sarımsak,kişniş ve Frenk soğanı ile lezzetlendirilmektedir.

Clear Springs, menüde domuz pastırması, marul, domates ve alabalık burgeri ile chipotle aioli, jalepeno mayo ve chili-lime tartar gibi sosları önermektedir.

Clear Springs yetkilileri ‘Menünüzü oluşturmak için imkanlar sınırsızdır’ yorumunu yapmaktadırlar.

Firma menüye ayrıca yeni Ruby Red (kabuklu deniz canlılarıyla beslenerek yetiştirilen alabalık cinsi) gökkuşağı alabalığı eklemektedir. Bu alabalık Peru soğuk iç sularında yetiştirilir, 110 g ve 170 g doğal kemiksiz fileto ile 100 veya 170 g kelebek kesime elverişlidir.

Ruby Red gökkuşağı alabalığı, ızgara, kızartma ve fırında pişirme gibi geniş hazırlama seçenekleri ile başlangıç yemeğinden salataya kadar başarılı bir tabak sunumu vaat etmektedir.

Arşive gitmek için tıklayınız

Paylaş: